ردیف |
عنوان استاندارد |
شماره استاندارد |
نوع اجرای استاندارد |
موضوع استاندارد |
تاریخ اجرا |
1 |
پنیر کوزه ای- ویژگی ها و روش های آزمون |
23175 |
اجباری |
اجرای اولیه |
1402/10/24 |
2 |
نان های سنتی – ویژگی ها و روش های آزمون |
2628 |
اجباری |
اجرای اولیه |
1402/10/24 |
3 |
نان های حجیم – ویژگی ها و روش های آزمون |
2338 |
اجباری |
اجرای اولیه |
1402/10/24 |
4 |
غلات و فرآورده های آن– جو– ویژگیها وروشهای آزمون |
47 |
اجباری |
اجرای اولیه |
1402/12/01 |